Betaling

De betaling wordt online afgehandeld via Mollie. Spoedig daarna zal de overdracht plaats kunnen vinden (binnen kantooruren).

  • Overboeking
  • iDEAL
  • Bancontact (België)

Heel simpel: gewoon in de winkelwagen en veilig & vertrouwd afrekenen via Mollie. De domeinnaam wordt dan op uw naam gezet.
Niet lang daarna (tijdens kantooruren) ontvangt u van ons de benodigde gegevens.
U kunt dan zelf bepalen wat u verder met uw domeinnaam doet.

Ja. Dat is nodig omdat we al die gegevens nodig hebben om een domeinnaam meteen aan u over te dragen en de juiste gegevens daarbij in te voeren.

Ja. Al de domeinnamen staan in de shop EXCLUSIEF BTW vermeld.

Overdracht

Zodra de betaling is voldaan ontvangt u van ons login gegevens voor het klantenpaneel van Tedoc Web Management.
Daarin kunt u zelf bepalen wat u met uw nieuwe domein doet, evenals het opvragen van het verhuistoken, danwel de authorisatie-code.

Bestellingen geplaatst tijdens kantooruren (van 09:00u – 17:00u) worden vrijwel meteen in behandeling genomen. Vaak ontvangt u dezelfde dag nog de benodigde login gegevens waarmee u de rest verder zelf kunt afhandelen.

Domeinen zijn virtuele goederen.
Er vindt dus geen “verzending” plaats.
Wij houden u op de hoogte van de voortgang.

Er zijn geen bijkomende kosten of verrassingen van onze kant.
Zodra de domeinnaam is over gezet op uw naam (in uw eigendom gebracht), kunt u uw domeinnaam nog een jaar lang gratis geparkeerd houden in ons systeem.
Mocht de domein na een jaar nog niet zijn verhuisd, dan ontvangt u van ons een factuur voor de normale jaarcontributie. (zie tedoc.nl voor tarieven)

Een geweldig idee begint met een geweldige domeinnaam !!